Fem Weddingshop

Leek

Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! En wat een feestje dat je nu je trouwjurk mag gaan uitzoeken. Wij van Fem Weddingshop kunnen je daarbij helpen. Misschien heb je al een idee hoe jij er die dag uit wilt zien, maar het kan ook heel goed zijn dat je je nog aan het oriƫnteren bent. Op onze website kan je alvast inspiratie op doen. Daar vind je bruidsjaponnen van klassiek tot trendy voor een ieders budget. En wat nog leuker is, is om de zoektocht naar jouw droomjurk voort te zetten in een van onze winkels. Je bent daar van harte welkom voor een gezellige passessie.

In de winkels van Fem Weddingshop ben jij tijdens de passessie (nu al) het stralend middelpunt. Wij vinden het heel belangrijk om in een ongedwongen, gezellige en vrijblijvende sfeer, samen met jou, de bruidsjurk van jouw dromen te vinden. Immers, jouw trouwdag moet onvergetelijk worden!

Nadat jij je trouwjurk hebt uitgekozen zorgen onze ervaren coupeuses ervoor dat jouw bruidsjurk als gegoten zit. Dus aarzel niet en maak je pasafspraak via de website of bel een van onze winkels.

Onze winkels vind je in Leek (Groningen) en Monnickendam (Noord-Holland).


| E-mail: leek@femweddingshop.nl
Facebook | Telefoon: 0594-510625
06-23871774
Vind meer leveranciers uit Leek